StoryEditorOCM
Više od sportaprsa o prsa

Počela bitka navijačica, Nives Celzijus ‘zapalila‘ internet, skinula se gola, a tijelo prekrila samo ‘kockicama‘

Piše L.B./JL
14. lipnja 2024. - 15:19

Europsko prvenstvo u nogometu 2024 u Njemačkoj počinje večeras i nitko nije izbjegao nogometnu groznicu koja se sprema, pa ni atraktivna Nives Celzijus, piše Jutarnji list.

Ova svestrana 42-godišnjakinja, glumica, pjevačica i spisateljica, objavila je novu fotografiju koja mami uzdahe njenih vjernih pratitelja. Popularna Nives je podijelila kolekciju tri izazovne fotografije na kojima leži zamotana u velikoj zastavi s uzorkom bijelo-crvene šahovnice. Na sebi je nosila samo visoke štikle prikladne bijelo-crvene boje, prepoznatljivog motiva Hrvatske nogometne reprezentacije.

- Kad Nives kaže ‘Vamos!‘ - napisala je u opisu privlačnog niza fotografija, koje su u kratkom roku prikupile brojne reakcije i komentare.

- Draga, šahovnica zaslužuje da budeš gola na njoj, ovako je ok, ali nije to to - sugerirao je jedan pratitelj slavne Nives, a drugi je izjavio da bi najradije "odmotao tu zastavu s nje". Također, u odjeljku s komentarima su je nazvali "vatrenom", sugerirali da "skine zastavu" i ponadali se da će ovih dana biti još fotografija "u kockicama".

Podsjetimo, Nives je uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. također podržala Vatrene pozirajući u oskudnom "kockastom" trikou na nogometnom travnjaku, tik ispred gola. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 15:21