StoryEditorOCM
Više od sportaplesni podij

Ne bi ih povezali: evo tko je brat Antonija Plazibata, nastupao s Albinom i Severinom, ali ovu zvijezdu posebno pamti

Piše Sport SD
5. prosinca 2023. - 07:39

Antonio Plazibat godinama gradi karijeru izvan naše domovine, u Amsterdamu, a najveća podrška mu je zaručnica Martina Dulčić. Međutim, hrvatski kickboksač ima i poznatog mlađeg brata, a riječ je o plesaču i tiktokeru Lucianu Plazibatu

Luciano se odavno bavi plesom, također je postao i influencer, a okušao se kao i voditelj. Iza njega su suradnje s brojnim domaćim, ali i regionalnim glazbenim imenima, a izdvojio je neke najdraže za Showbuzz.

- To je teško, jer svaka ima nešto posebno. Dino Merlin je bio moj prvi veliki projekt. Eurosong s Albinom je Eurosong! Maja Šuput je bila Arena Zagreb! Milica Pavlović je netko koga pratim od samog, samog početka! Ima tu još suradnji koje su se događale, ali najteža je bila Mia Dimšić za spot, pomalo slučajno zbog kostima - otkrio je pa nastavio:

- A jedan od urezanih trenutaka... za Dinu Merlina smo svi do 4 ujutro blajhali kosu u frizerskom za snimanje sutradan koje je bilo ujutro i ta noć u frizerskom ispala je jedna od najzabavnijih noći - prisjetio se sa smiješkom.

Godinama je Luciano bio prateći plesač na mnogim televizijskim nastupima, a ove godine je vodio popratni program uživo preko Instagrama i TikTok-a za show "Plesa sa zvijezdama".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:47