StoryEditor
Vaterpolouz rub bazena

Zoran Bajić još dvije godine trener Mladosti: Nije mi se bilo teško dogovoriti, nisam mogao odbiti svoj matični klub

Piše Hina
18. lipnja 2020. - 16:45
Damir Krajač/Hanza media

Zoran Bajić će još dvije godine voditi vaterpoliste zagrebačke Mladosti s kojima je u protekle tri godine osvojio Kup Hrvatske te po prvi put u klupskoj povijesti postao prvakom Regionalne vaterpolske lige, priopćili su u četvrtak iz HAVK Mladost.    

- Nije mi se bilo teško dogovoriti, nisam mogao odbiti svoj matični klub koji mi je i pružio prvu ozbiljnu priliku u vaterpolskoj karijeri - izjavio je  trener koji je na klupi Mladosti u listopadu 2017. zamijenio Ratka Štritofa.

Rezultati koje je Mladosti postigla pod njegovim vodstvom, privukli su pažnju i drugih klubova, ali unatoč drugim ponudama Bajić je odlučio nastaviti započeti posao sa 'žapcima'.

- Vjerujem u projekt Mladosti u budućnosti. Dogovoreni su i potvrđeni naši stožerni igrači, naši kapitalci i reprezentativci. Projekt, ekipa i sve ostalo što nosi naša zajednička budućnost mi daje nadu da će to biti vrlo dobro - zaključio je Bajić.

Ostanak trofejnog trenera uvelike je uvjetovan zadržavanjem većeg dijela momčadi. Već ranije su ostanak potvrdili hrvatski reprezentativci Ivan Marcelić i Luka Bukić, a još najmanje jednu sezonu s njima u istoj momčadi ostaje i reprezentativni im kolega Lovre Miloš.  

- Drago mi je što ostajem u svom matičnom klubu i rodnom gradu. Željno iščekujem kraj ove sezone te početak iduće, vjerujem da nas čeka još puno zajedničkih uspjeha - poručio je Miloš, jedan od ključnih igrača Mladosti u posljednje dvije godine.

Uz Miloša, Mladost je dogovorila nastavak suradnje i s Josipom Vrlićem, Jerkom Jurlinom, Frankom Lazićem i Matiasom Biljakom.

Vaterpolisti Mladosti će u nastavak prekinute sezone krenuti 26. i 27. lipnja utakmicama protiv splitskog POŠK-a u okviru Prvenstva Hrvatske. Obje utakmice bit će odigrane na bazenu Mladosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. studeni 2020 13:02