StoryEditorOCM
VaterpoloPogledajte video

Nasmijat će vas do suza, ova žena na dočeku Barakuda oduševljava: ‘Najdraži mi je Marino, a Biuk je bolji od Talijana‘

Piše SPORT SD
19. veljače 2024. - 22:17

Ponovno je sport učinio ono što samo sport može, ujedinio državu i maknuo sve ružne stvari u drugi plan. Ovaj put su za to zaslužni naši vaterpolisti. Hrvati svugdje su pozorno pratili zbivanja u Dohi, infarktne završnice u kojima su naši sportaši trijumfirali i popeli se na vrh svijeta.

Stari i mladi, muško i žensko, svi su bili prikovani za male ekrane, a mnogi su i odlučili doći osobno na Rivu, pozdraviti svoje miljenike. Jedna starija gospođa se isticala u masi s vaterpolskom kapicom na glavi. Na genijalan način nam je otkrila kako je pratila Barakude, tko joj je najdraži igrač i što zamjera organizatorima.

- Ovi Kragić, Marino Kragić. Jere Marino Kragić, je li? I onda mi je naš golman Biuk najbolji golman svijeta. A ne da je oni Talijan golman svijeta, Biuk je bio najbolji. Inače, ove greškice u imenima naših reprezentativaca Jerka Marinića Kragića i Marka Bijača nastale su iz čistog uzbuđenja jer nam je priznala kako je sve napeto pratila pa ne postoji šansa da ne zna. 

Da je uručiti nagradu za najboljeg vratara prvenstva Del Lungu greška jasno je izgleda svima osim World Aquaticsu, krovnoj organizaciji za vodene sportove. 

Naši sportaši često ne mogu bez drame, tako je bilo i do kraja Svjetskog prvenstva. Otkrila nam je gospođa i kako se nosi sa stresom koji joj priušte naši sportaši.

- Iživcirala bih se pa bi bižala i onda se vraćala opet.

Poznat je i nama taj manevar, nekad je teško gledati, ali sve pretrpimo za naše sportaše.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:49