StoryEditor
Tenisšampion leti šampionski

Ovo je zrakoplov u kojem se vozi Novak Đoković, potpuno je prilagođen svim njegovim potrebama - u pitanju je jedna od najmodernijih letjelica

Piše PSD
23. studenog 2021. - 14:37

Zbog profesionalnih obveza i turnira na potpuno različitim stranama svijeta, vrhunski tenisači prisiljeni su sate i sate provoditi na putu i u zrakoplovu.

Takav je slučaj i s trenutačno najboljim igračem na planetu, Novakom Đokovićem. Iako je do sada jedan avion srpske aviokompanije dobio ime po njemu, prvi reket svijeta nema privatnu letjelicu, iako bi si je bez problema mogao vrlo lako priuštiti, piše Blic.

Očigledno Đokoviću mnogo više odgovara da kada putuje iznajmi avion, pa je tako već godinama klijent kompanije "NetJets", koja mu osigurava poseban prijevoz.

Zbog toga se i može reći da srpski tenisač na izvjestan način ipak posjeduje privatni avion, koji je potpuno prilagođen svim njegovim potrebama, jer je u pitanju jedna od najmodernijih letjelica.

image
Novak Đoković, teniski je broj jedan u svijetu
Marco Bertorello/AFP

Pored vrhunske udobnosti koju letjelica pruža svim putnicima, opremljena je internetom, kao i kutkom sa zabavnim sadržajem, tako da je moguće da se vrijeme tokom dugih prekooceanskih letova prekrati gledanjem raznih sadržaja.

- Sport kojim se bavim podrazumijeva neprestana putovanja. Ali, kompanija mi maksimalno izlazi u susret i uvijek na vrijeme stignem na odredište, rekao je jednom prilikom Đoković.

Inače, uslugama spomenute kompanije koristi se i jedan od Novakovih najvećih rivala, Roger Federer, piše Blic

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. siječanj 2022 14:14