StoryEditorOCM
Strani nogometteške riječi su pale

Žestoka svađa u studiju, voditelj je bio nemoćan, Savićević je godinama u sukobu s bivšim nogometašem Partizana

Piše Sport SD
12. ožujka 2024. - 11:08

U emisiji Football Fest RTCG-a došlo je do verbalnog okršaja između legende crnogorskog nogometa i aktualnog predsjednika Nogometnog saveza Dejana Savićevića i Dejana Petkovića Džaje, bivšeg nogometaša (igrao je za Budućnost, Partizan, Standard Liege, meksičku Pueblu i ciparski Apolon iz Limassola). Nije prvi put da su Savićević i Petković ‘zaratili‘ pred kamerama.

Svađa je krenula kada je Džaja kritizirao Mojaša Radonjića, bivšeg nogometaša koji je bio selektor mlade reprezentacije Crne Gore od 2014. do 2018., voditelj emisije bio je nemoćan.

Evo kako je tekao razgovor ...

Savićević: A zašto je Mojaš nesportaš? Znaš što je Mojaš za tebe u svakom smislu? U nogometnom smislu? A gdje je Mojaš igrao?

Džaja: Evo, kazat ću ti. Za Lovćen, Sutjesku, Budućnost...

Savićević: Mojaš je institucija za tebe, tebe ne zna nitko. Džaja, da nema ove emisije, nitko te ne bi poznavao. Gdje si igrao? Potraži se na Wikipediji!

Džaja: Igrao sam od 11. godine i s 23 sam davao golove Barceloni. Poslije toga sam dobio kamen u bubregu i morao sam pauzirati. Igrao sam u Partizanu, Belgiji, Meksiku. Jesu svi ti ljudi ludi što su me plaćali toliko? Imao sam milijunske ugovore.

Savićević: Milijunski ugovori? Ne vjerujem...

Petković: Nemaš ti pojma!

Pogledajte video...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:33