StoryEditorOCM
Strani nogometjavlja Tuttosport

West Ham ne računa na Nikolu Vlašića, Talijani poslali ponudu za otkup ugovora

Piše Sport SD
26. svibnja 2023. - 12:56

Torino je učinio prvi konkretan korak prema zadržavanju Nikole Vlašića i sljedeće sezone, objavio je talijanski Tuttosport.

Desetoplasirani klub Serie A ponudio je West Hamu 8 milijuna eura za otkup ugovora hrvatskog reprezentativca i time označio početak pregovora koji moraju završiti do 10. lipnja. Tog datuma, naime, istječe rok koji su na početku sezone dogovorili s West Hamom - prenose Sportske novosti.

Premda je inicijalno dogovoreni iznos bio 13 milijuna eura, u Torinu očekuju da će "čekićari" spustiti zahtjev i izaći im u susret budući da je Vlašić u Londonu otpisan. Tuttosport piše da tehnički direktor Davide Vagnati itekako razmišlja o sljedećoj sezoni i ljetnom prijelaznom roku te čim prije želi kompletirati igračku križaljku s kojom će Torinezi od jeseni napadati visoku poziciju u prvenstvu.

Vlašić se nakon dolaska u momčad koju vodi Ivan Jurić brzo snašao te u 35 utakmica ove sezone upisao pet golova, šest asistencija i odigrao 2801 minutu. U više je navrata bio najbolje ocijenjeni igrač Torina. Ugovor s West Hamom, koji ga je 2021. kupio od moskovskog CSKA-a za 30 milijuna eura, istječe mu 30. lipnja.

Njegov agent Tonći Martić nedavno je poručio da je Vlašić sretan u Torinu, da tamo ima veliki prostor za napredak te da je Jurić vrlo važan za njegovu karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:55