StoryEditorOCM
Strani nogometpretkolo lp-a

Rendulić vjeruje da njegova momčad može iznenaditi slovačkog prvaka: ‘Nije sve crno...‘

Piše Hina
31. srpnja 2023. - 12:05

Trener mostarskog Zrinjskog, hrvatski stručnjak Krunoslav Rendulić, ocijenio je da njegovi nogometaši imaju šansu za prolaz u sutrašnjem uzvratu 2. pretkola Lige prvaka protiv Slovana iz Bratislave, nakon što su u prvom susretu u Mostaru izgubili 0-1. 

“U ovoj utakmici nemamo izbora, ako mislimo proći dalje moramo pobijediti. Rezultat prvog ogleda nam nije povoljan, ali nije sve crno. Slovan je u prednosti za jedan gol. Ako mi zabijemo gol onda je sve u egalu”, rekao je Rendulić uoči leta u Bratislavu iz Mostara. 

Zrinjski će u utorak u 20.30 sati odigrati uzvratni susret 2. pretkola Lige prvaka u Bratislavi protiv Slovana. Plemiće očekuje težak zadatak i pokušaj lova na pogodak minusa. No, trener Rendulić vjeruje da njegov sastav može iznenaditi slovačkoga prvaka. 

“Ima prostora da iskoristimo neke njihove mane. Ne vjerujem da će biti ofenzivniji", rekao je.

Na upit o zdravstvenome stanju momčadi Rendulić je rekao kako se bolje osjeća njegov najbolji igrač, napadač Nemanja Bilbija, koji je ranije slomio rebro. Svi igrači, osim hrvatskog nogometaša Marina Magdića bit će spremni za uzvratni susret. U sastavu bosansko-hercegovačkog prvaka nastupa osam hrvatskih nogometaša. Kao potpora Zrinjskom u Bratislavu putuje oko 500 navijača. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:50