StoryEditorOCM
Strani nogometopet kupovina

Premda još nije službeno preuzeo momčad Chelsea Argentinac je počeo slagati momčad, traži vratara, veznjaka i napadača

Piše Hina
9. svibnja 2023. - 17:16

Premda još nije službeno preuzeo momčad Chelsea, argentinski nogometni stručnjak Mauricio Pochettino (51) počeo je slagati momčad "Bluesa" za novu sezonu.

Argentinac bi na koncu sezone trebao i službeno naslijediti privremenog šefa Franka Lamparda koji je preuzeo "Bluese" nakon što je Graham Potter dobio otkaz početkom travnja.

Engleski mediji navode kako je Pochettino počeo slagati momčad i na tri pozicije tražit će nova pojačanja. Želi novog vratara, središnjeg veznog igrača, te napadača.

Veći dio ove sezone branio je Kepa Arrizabalaga nakon što je Edouard Mendy imao problema s ozljedama. Međutim, kako prenose engleski i talijanski mediji jedan od igrača kojeg žele u londonskom klubu je kamerunski vratar Andre Onana (27) koji od srpnja prošle godine nosi dres Intera.

Pochettino također, želi pojačanje u veznom redu, nakon što je upitna budućnost na Stamford Bridgeu za N‘Goloa Kantea i hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

Nedostatak središnjeg napadača bio je veliki je problem Chelseaja ove sezone. Dolazak Pierrea-Emericka Aubameyanga nije se pokazao opravdanim. Belgijanac Romelu Lukaku trebao bi se vratiti s posudbe u milanskom Interu, ali ostaje za vidjeti ima li budućnost pod Pochettinom.

Otkako je Todd Boehly preuzeo klub, Amerikanac je potrošio više od 600 milijuna eura na pojačanja, no Chelsea se trenutačno nalazi na skromnom 11. mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:12