StoryEditorOCM
Strani nogometbez rukavica

Nizozemski novinar žestoko udario po Perišiću: ‘Znam ja dobro tko je on, da je svestran, ali zašto ste to učinili?‘

Piše SN
27. rujna 2024. - 20:20

Nakon što je napustio Hajduk, Ivan Perišić je kao slobodan igrač potpisao za PSV. Većina nizozemskih novinara i kritičara je pozdravila potez PSV-a, ali nisu svi zadovoljni dolaskom hrvatskog reprezentativca.

Naime, novinar Hugo Borst bio je veoma oštar te smatra da je PSV u vjetar bacio novce, koje će potrošiti na Perišićev ugovor. On je gostovao u radijskoj emisiji NOS Langs de Lijn gdje je podijelio svoje mišljenje o dolasku Perišića, prenose Sportske novosti.

- Ivan Perišić je neshvatljiva kupovina PSV-a. On ima 35 godina, što je staro za jednog nogometaša. Imao je ozljedu križnih ligamenata i nuđen je na sve strane pa bi mi to bilo sumnjivo. Također nije jeftin - započeo je Borst pa nastavio.

- Odličan je nogometaš, s više od sto međunarodnih utakmica za Hrvatsku, koja je posljednjih godina imala veoma dobre rezultate, ali u PSV-u imate LozanaLangaDriouecha, mladog igrača iz Jong PSV-a Joela Nadala. Zašto onda dovodite Perišića? Znam ja dobro tko je on, da je svestran, ali zašto ste to učinili? On ti je od koristi samo ako je u formi i igra. Jer iskustvo nije od velike koristi ako taj igrač ne igra. I ima ogromnu plaću - zaključio je nizozemski novinar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 20:20