StoryEditorOCM
Strani nogometbivši direktor

Nikoličius je viđen na tribinama u susjedstvu, pitaju se sprema li se nova suradnja, zna se i u čijoj je bio delegaciji

Piše Sport SD
1. listopada 2024. - 16:48

Otkako je istekom ugovora otišao s mjesta sportskog direktora Hajduka u potrazi je za novim poslom Mindaugas Nikoličius. Tako se i svako pojavljivanje u javnosti veže s potencijalnim novim angažmanom Litavca koji je bio najdugovječniji sportski direktor na Poljudu.

Jedno takvo pojavljivanje na tribinama u susjedstvu zagolicalo je maštu lokalnih medija o razlogu posjeta Nikoličiusa. Bivši sportski direktor ‘bijelih‘ pratio je na Pecari golijadu u 9. kolu između domaćina Širokog Brijega te Sarajeva (3:3).

Kako doznaje SportSport.ba, Nikoličius je bio dio delegacije Sarajeva na ovoj utakmici. Gostujućim navijačima dolazak na Pecaru je bio zabranjen, ali na tribinama su mogli biti predstavnici i delegacija kluba. Dolazak Nikoličiusa s predstavnicima kluba tamošnji mediji su povezali i s potencijalnom suradnjom sa Sarajevom, no do toga neće doći.

Nikoličius je i kao sportski direktor Hajduka bio čest gost na tribinama klubova u susjedstvu pa tako i Sarajeva s čelnicima se poznaje, a u njegovom mandatu ‘bijeli‘ su ostvarili partnersku suradnju sa Širokim Brijegom. Gdje će Litavac nastaviti karijeru još nije poznato, a njegovo ime se trenutno veže uz nekoliko europskih klubova.

image
Paun Paunović/Cropix
image
Vojko Bašić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2024 16:48