StoryEditor
Strani nogometbez bodova i novca

Navijači LASK-a žestoko kritizirali Upravu: Pored gluposti i očiglednog amaterizma, ophođenje je nedostojno našeg kluba

Piše R.R.
2. lipnja 2020. - 21:18
Olaf Kraak/AFP

Navijači austrijskog prvoligaša LASK iz Linza kritizirali su Upravu kluba zbog organiziranja nedozvoljenog ekipnog treninga u vrijeme mjera zaštite od koronavirusa, kao i zbog bahatog ponašanja u ovoj krizi.

Nakon što je LASK kažnjen s oduzimanjem šest bodova, zbog nedozvoljenog ekipnog treninga dok su, zbog korona mjera, ostali trenirali po grupama, izgubio mjesto lidera na tabeli, reagirali su sada i navijači.

LASK je najavio žalbu na kaznu koji je rekao nadležni Senat Bundeslige, čime bi odluku o prvaku mogao odložiti na tri do četiri mjeseca, umjesto na terenu, sve bi se riješilo za "zelenim stolom".

Takvo djelovanje Uprave žestoko je naljutilo navijače, koji su uputili otvoreno pismo čelnicima LASK-a. U tom pismu navijači ističu da „nedozvoljeni trening odgovara ponašanju Uprave, koja je prepotentna i neiskrena, suprotno vrijednostima kojima se ponosio klub“.

- Pored gluposti i očiglednog amaterizma u vezi akcije nelegalnog ekipnog treninga, ophođenje prema cijelom slučaju je nedostojno našeg kluba. Umjesto da priznaju grešku pokušava se relativizirati cijela situacija - poručuju navijači.

#LASK LINZ#NAVIJAČI

Izdvojeno

08. srpanj 2020 01:09