StoryEditorOCM
Strani nogometnova šansa

Navijači Hajduka pamte ga po kiksevima, a sada je reprezentativac i na korak od prelaska u Partizan?

Piše SPORT SD
9. lipnja 2024. - 22:41

Ubrzo se u velikom broju država otvara prijelazni rok za nogometaše, a mnogi klubovi već razmišljaju o idućim potezima, gledaju kako se ojačati za iduću sezonu.

Došla je tako do srpskih medija informacija da je bivši igrač Hajduka i reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Mujakić na meti Partizana koji ga želi dovesti u ljetnom prijelaznom roku.

Mujakić (26) je trenutno član turskog Ankaragucua, odigrao je drugu sezonu tamo, a sada bi mogao karijeru nastaviti u Srbiji. U Turskoj je stoper odigrao 76 utakmica i zabio jedan gol.

image

Franko Andrijašević, Nihad Mujakić.
 

Damir Krajač/Cropix

U Hajduku ga se ne pamti po velebnim predstavama, stigao je u Split početkom 2020. godine, kao pojačanje Marija Stanića i Ivana Kepčije, u vrijeme kada je "bijele" preuzeo Igor Tudor. Stigao je iz belgijskog Kortrijka na posudbu u trajanju od godine i pol, a u dresu Hajduka nastupio je 30 puta.

Zaradio je čak tri crvena kartona u tom razdoblju, prvi je stigao već u njegovom debiju na Poljudu protiv Lokomotive.

image


 

Damir Krajač/Cropix

Prije Hajduka bio je član Sarajeva i već spomenutog Kortrijka, dok je nakon "bijelih" igrao za Beveren, ponovno Sarajevo pa Ankaragucu, gdje je proigrao, što se vidi i po njegovoj cijeni na Transfermarktu, koja je u njegovom razdoblju u Turskoj skočila s 400 tisuća eura na dva milijuna, koliko sada vrijedi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 11:34