StoryEditor
Strani nogometdruženje u dvorištu

Messi u problemu, kazna je moguća: kapetan Barcelone u svom domu organizirao zabavu za suigrače, vodstvo lige pokrenulo istragu

Piše SN
4. svibnja 2021. - 09:37
AFP

Kapetan, najbolji nogometaš i apsolutna legenda Barcelone, Lionel Messi u svom je domu organizirao druženje s ostalim suigračima, a vodstvo lige je odlučilo zbog čitave priče pokrenuti istragu te možda i kazniti Argentinca.

Naime, Messi je odlučio sve svoje suigrače i njihove supruge pozvati na roštilj u svoju kuću kako bi podigao atmosferu u momčadi koja ne izgleda dobro u samoj završnici sezone - pišu Sportske novosti.

Druženje je organizirao u dvorištu, ali pritom nije mislio na epidemiološke mjere koje su na snazi u Španjolskoj do 8. svibnja, a kažu kako je zabranjeno okupljanje više od šest osoba. 

Nešto slično dogodilo se i s igračima Atletico Madrida koji su tvrdili kako je njihov 'party' održan puno ranije, ali, bez obzira na sve jedan od izvora La Lige je kazao: 

- Nogometaši Atletica su obavijestili sve o svojem događaju, i klub i ligu. Reklu su gdje će biti okupljanje, tko će doći i što će točno raditi, poštivali su sve propise, a za ovu zabau saznali smo tek iz medija.

S druge strane Barca je stala iza svoji igrača u čijem priopćenju stoji.

- Naši nogometaši provode puno vremena zajedno svaki dan i to uglavnom na maloj distanci. Tako čine svojevrsno kućanstvo. Ista je stvar s njihovim suprugama koje su s njima svaki dan. Poštivala su se epidemiološka pravila - bio je navodno odgovor kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2021 15:14