StoryEditorOCM
Strani nogometsad je jasno

Leo Messi odlučio: Želio sam se vratiti u Barcelonu, ali ipak odlazim u SAD

Piše Hina
7. lipnja 2023. - 23:23

- Želio sam se vratiti u Barcelonu, ali nisam još jednom mogao prolaziti kroz sve to, zato sam se odlučio za Inter Miami, rekao je argentinski nogometaš Lionel Messi i time potvrdio navode da karijeru nastavlja u MLS ligi.

Paris St. Germain je završena epizoda za 35-godišnjeg Argentinca. U tom se klubu uopće nije snašao nakon što je u njega došao iz Barcelone. U srijedu su brojni mediji navodili kako je siguran njegov odlazak u Inter Miami, klub koji je u vlasništvu nekadašnje nogometne zvijezde Davida Beckhama, ali se i dodavalo kako ništa još nije službeno dogovoreno. Sam igrač je potvrdio da seli prema Floridi.

„Donio sam odluku, odlazim u Miami. Nije još sve dogovoreno, ali odlučio sam se za taj korak. Ideja je bila napustiti Europu, odmaknuti se od svih reflektora i biti više uz obitelj. Posljednje dvije godine nisam bio sretan iako je bilo nekih spektakularnih mjeseci kao na kraju prošle godine kada smo postali svjetski prvaci“, rekao je Messi.

„Jako sam želio povratak u Barcelonu. Bio sam uzbuđen što je takvo što moguće, ali nakon svega nisam želio prolaziti još jednom istu priču. Čuo sam kako su morali prodavati igrače, kako su snižavali plaće. Nisam htio da mi budućnost bude nestabilna“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:54