StoryEditorOCM
Strani nogometsretan u psv-u

Ivan Perišić potvrdio, bio je na pragu potpisa za drugu veliku europsku momčad, a onda se dogodilo nešto neobično

Piše Gradimir Đukarić/SN
20. rujna 2024. - 18:09

Ivan Perišić otkrio je u razgovoru s nizozemskim novinarima kako ga je prije ponude PSV-a kontaktirao njihov najveći rival.

- Ajax mi je prišao prije deset dana, ali sam sretan što sam završio ovdje u PSV-u. Zašto su propali moji pregovori s Ajaxom? To morate pitati njih - otkrio je Perišić dodajući kako je teško podnosio vrijeme dok je tražio novi klub nakon što je napustio Hajduk.

- Bio sam prilično nervozan, trenirao sam u neizvjesnosti dok sam čekao klub. Kada sam dobio poziv PSV-a, smjesta sam rekao "da". Igraju dobar nogomet, naučit ćemo od poraza od Juventusa. Želim se boriti za trofeje, gladan sam pobjeda i jedva čekam igrati za ovaj klub. U Bayernu smo igrali isti nogometni stil, to neće biti problem, ali mi treba još vremena za hvatanje forme - dodao je, pišu Sportske novosti.

Kazao je kako još ne razmišlja o kraju karijere.

- Volim nogomet, ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Igrat ću ga dok god sam u top 3 na testiranju. Naporno sam radio nakon operacije, trenirao sam 12 sati dnevno samo kako bih se vratio... Vidjet ćemo kako će koljeno izdržati. Ali želim igrati nogomet još godinama! To je moja želja. Riskirao sam, ali bio sam uvjeren da ću uspjeti. Vratio sam se snažniji, više se ne bojim. Sad moram na travnjaku pokazati starog Ivana - kazao je.

Perišić na premijeru u dresu PSV-a možda neće dugo čekati. U nedjelju na prvenstvenom gostovanju kod Fortune Sittard čiji dres nose Alen Halilović, Ante Erceg i Josip Mitrović bit će prva prilika da ga trener Peter Bosz pošalje na teren.

- Perišić je trenirao s ostatkom grupe i ostavio je fantastičan dojam. Nije nemoguće da zaigra već u nedjelju. Ono što obožavam kod njega je koliko je samo profesionalan. Taj način na koji se brine o svojem tijelu, kako trenira... Sve je na najboljoj razini. Veselim se radu s njim, on je primjer za sve mlade dečke - kazao je trener PSV-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 18:49