StoryEditorOCM
Strani nogometNERAZDVOJNI DUO

Evo kakvu je poruku Luka Modrić poslao Kroosu: ‘Teško mi je napisati...‘

Piše sport sd
21. svibnja 2024. - 23:23

Toni Kroos danas je javnosti obznanio da će na kraju sezone otići u igračku mirovinu. Vijest je to koja je šokirala nogometni svijet te poruke stižu sa svih strana, a sada se oglasio i njegov dugogodišnji partner u veznom redu Reala, Luka Modrić:

"Dragi Toni,

Teško mi je napisati ove riječi.

Svijet nogometa je tužan jer odlazi jedan povijesni nogometaš, a priznajem da sam i ja jako tužan. Prijatelju, ti si legenda ovog sporta i legenda Real Madrida. Stvarno sam uživao igrati s tobom. Doista je bila čast s tobom dijeliti vezni red Real Madrida. Imaš kvalitete koje te čine jedinstvenim i posebnim nogometašem, a više nikada neće biti nekog drugog Tonija Kroosa.

Nezaboravne europske noći, titule, čari Bernabéua... Nikada nećemo zaboraviti ovu zlatnu eru u klubu naših života. Sve si postigao, ali još ti je jedno ostalo. Zajedno za 15. Nedostajat ćeš mi, prijatelju", napisao je kapetan Vatrenih.

Imat će priliku osvojiti 15. trofej Lige prvaka kada će 1. lipnja na Wembleyju stati na crtu Borussiji Dortmund. Rasplet da Kraljevski klub bude prvak odgovara i Dinamu, koji bi u tom slučaju svoj europski put krenuo iz playoffa Lige prvaka.

Kroos i Modrić dirigenti su Reala već 10 godina, još od 2014. kada je Nijemac stigao u Madrid iz Bayerna. Zajedno su osvojili četiri naslova prvaka Španjolske, jedan Kup, četiri Superkupa, četiri Lige prvaka, pet svjetskih klupskih prvenstava i četiri UEFA-ina Superkupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 13:59