StoryEditorOCM
Strani nogometpobjeda Al-Nassra

Cristiano Ronaldo zabio spektakularan gol i srušio još jedan rekord

Piše SPORT SD
24. studenog 2023. - 23:17

Al-Nassr bez ikakvih poteškoća na svom je terenu nadjačao Al-Akhdood 3:0, a zvijezda večeri bio je tko drugi nego - Cristiano Ronaldo?

Najpoznatiji vlasnik sedmice dvama je pogocima u 77. i 80. minuti suzbio svu neizvjesnost i osigurao Al-Nassru osmu pobjedu u nizu gledamo li sva natjecanja. I dok je prvi zgoditak rezultat odličnog snalaženja i mirne završnice u gostujućih 16, drugi je prava krasotica.

Ronaldo je u iskoristio hrabri izlazak protivničkog vratara Paula Vitora, koji je na prvu odličnom reakcijom prekinuo lijepo dodavanje Al-Sulaiheemu i spriječio čistu gol šansu, no lopta je stigla do Portugalca. Iskusni Ronaldo u trenutku se snašao i bez dvojbe zapucao direktno na prazna vrata, prebacio čuvara mreže i podigao publiku na noge.

Slavni CR7 prekrasnim je pogotkom oborio rekord, prenosi Fabrizio Romano. Postao je prvi igrač s 527 golova gledamo li učinak u prvim ligama. Konkretno, u njegovu se slučaju radi o portugalskom, talijanskom, španjolskom, engleskom i saudijskom prvenstvu.

Spomenimo da je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović startao na klupi, da bi u 55. minuti ušao na mjesto Seka Fofane. Istaknuo se s točno upućenim dodavanjima, 38 od 41 pas završio na željenom odredištu, kao i četiri od pet dugih lopti.

Nakon 14 odigranih utakmica, Al-Nassr je na drugoj poziciji s 34 boda, a Al-Hilal ima 35, ali i utakmicu manje. Treći je Al-Ahli s 26, stoga slobodno možemo reći da saudijska liga ima dva jasna favorita u borbi za naslov, premda još nije prošlo ni pola sezone.

POGOTKE RONALDA POGLEDAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:33