StoryEditorOCM
Strani nogometveliki intervju

Cristiano Ronaldo: Saudijski navijači doista vole nogomet, vole živjeti život i to je dobro. Ja sam jako sretan ovdje

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
1. lipnja 2023. - 23:03

Cristiano Ronaldo dao je prvi veliki intervju otkako je stigao u Saudijsku Arabiju. Razgovor sa slavnim portugalskim nogometašem objavljen je na društvenim mrežama Saudijske Pro lige nakon završetka prvenstva u kojem je njegov Al-Nassr osvojio drugo mjesto.

- Moja su očekivanja na početku bila malo drugačija. Iskreno, očekivao sam nešto osvojiti ove godine, ali nije uvijek sve onako kako mislimo ili kako želimo. Ponekad su potrebni strast, konzistentnost i upornost kako bismo ostvarili najbolje stvari. Uvjeren sam da će se sljedeće godine stvari promijeniti, i da ćemo krenuti u boljem pravcu - rekao je Ronaldo.

U 16 nastupa postigao je 14 pogodaka otkako je u siječnju stigao u svoj novi klub., pišu Sportske novosti.

- Liga je jako dobra, ali mislim da imamo puno mogućnosti za daljnji rast. Liga je kompetitivna, imamo vrlo dobre momčadi, vrlo dobre arapske igrače. No, potrebno je malo popraviti infrastrukturu, čak se i suci mogu poboljšati. VAR bi trebao biti malo brži. I druge male stvari treba popraviti.

Pojavile su se ovih dana razne informacije koje Ronalda ‘sele‘ u Newcastle United i Bayern.

- Sretan sam ovdje, želim nastaviti ovdje i to ću i učiniti. Ako ovdje nastave raditi ono što žele napraviti, u sljedećih pet godina saudijska liga može postati jedna od pet najboljih liga na svijetu.

Tvrdi kako se brzo priviknuo na neke nove običaje koji su ga dočekali u Arabiji.

- Volim živjeti te trenutke jer naučiš puno na taj način. Saudijski navijači doista vole nogomet, vole živjeti život i to je dobro. Ja sam jako sretan ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:53