StoryEditorOCM
Strani nogometnovi izazov

Bio je dragulj Hajduka, prošle sezone briljirao u HNL-u, sad je korak do odlaska u Rusiju

Piše SPORT SD
4. siječnja 2024. - 21:30

Tonio Teklić je blizu prelaska u redove ruskog kluba Ahmat Grozni. Turski mediji navode kako bi ruski klub bivšeg igrača Hajduka mogao dovesti na posudbu do kraja sezone.

Teklić je ljetos potpisao za turski Trabzonspor koji ga je od Varaždina otkupio za 1,2 milijuna eura nakon odlične sezone u HNL-u, u kojoj je s osam golova i jednom asistencijom bio jedan od najboljih igrača lige (sa 7.14 ocjenom na SofaScoreu bio je šesti najbolji igrač lige).

Teklić je u dresu Varaždina odigrao ukupno 74 utakmice i dao je 13 golova uz devet asistencija, dok je u dresu Hajduka nastupao 37 puta te dao dva gola uz jednu asistenciju, pišu Sportske novosti.

U Trabzonsporu je nastupio u tri od prve četiri utakmice, međutim odlaskom Nenada Bjelice u ostatku sezone je proveo samo 30 minuta na terenu. Sada bi veću minutažu mogao potražiti u Rusiji. Ahmat Grozni je na 13. mjestu u Ruskoj ligi te se nadaju kako će talentirani Splićanin ponovo pronaći formu koja ga je krasila tijekom prošle sezone i pomoći im da pobjegnu iz zone ispadanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:06