StoryEditor
OstaloKralj Nole

Đoković je veliki gospodin: pogledajte kojem je splitskom sportašu uputio čestitku

Piše R.R.
1. srpnja 2019. - 23:37
111novak

Novak Đoković je nesumnjivo jedan od najboljih tenisača svih vremena, veliki je sportaš, ali je i veliki gospodin. Sportskim žargonom rečeno – car. Odavno je porušio sve granice među, povezao sportaše iz Hrvatske i Srbije, te svakom novom gestom još više povezuje.

Ivan Mikulić splitski je paratekvondaš, nedavno je na Pan Am u Portlandu osvojio srebro, a zatim tjedan dana kasnije osvojio zlato na prvenstvu Australije i Oceanije. Mikulić se tako potpuno približio nastupu na paraolimpijskim igrama u Tokiju, ostalo je tek potvrditi nastup. Samo neka luda teorije mogla bi Splićanina izbaciti iz prva četiri s olimpijske liste. Ali baš luda teorija.

S obzirom na to da je Mikulić na posljednja dva velika turnira briljirao i to u konkurenciji s najboljima, te ostvario vrhunske rezultate čestitku za ostvarenja mu je uputio baš Novak Đoković. Odmah je putem društvenih mreža, ali i izravno Mikuliću poslao čestitku. Pa da sport ne spaja. Itekako spaja, velike sportaše i veliku gospodu. Kraljeve. Careve.

#ČESTITKA#NOVAK ĐOKOVIĆ#IVAN MIKULIĆ

Izdvojeno

04. lipanj 2020 18:59