StoryEditorOCM
Košarkaposlastica

Najveći svih vremena u filmu o Kukoču! ‘Ne daje izjave, ali kad je čuo da se radi o Toniju, odmah je pristao‘

16. kolovoza 2023. - 22:47

U filmu o životu Tonija Kukoča važnu ulogu imat će i najveći košarkaš svih vremena - Michael JordanSabahudin Topalbećirević - režiser filma o Kukoču, koji će premijerno biti prikazan u Sarajevu 13. rujna u 19 sati - uspio je nagovoriti Jordana da bude dio filma, te da ekskluzivno ispriča svoje košarkaške i životne dane s Tonijem, prenose Sportske novosti.

- Od početka godine radim film o životu i karijeri Tonija Kukoča. Tijekom snimanja filma imao sam čast i privilegiju upoznati neke od njegovih suigrača, vrhunske sportaše. No, ni u najluđim snovima nisam mislio da ću upoznati, a onda i provesti vrijeme s njim snimajući ga i razgovarajući s njim, najboljeg igrača svih vremena - Michaela Jordana! Izjave ne daje gotovo nikako, živi miran život na Floridi, ali kada smo ga kontaktirali i objasnili da radimo priču o Toniju, pristao je odmah na snimanje. Koliko samo voli i poštuje Tonija - kaže Topalbećirević.

Nema sumnje, 13. rujna premijerno ćemo pogledati dokumentarac koji bi trebao biti prava poslastica. Karijera Tonija Kukoča o kojoj će, između, ostalih svjedočiti i najveći Michael Jordan...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 06:01