StoryEditorOCM
KošarkaIzborili petu

Danijel Jusup otkrio odlazi li iz Zadra u Rusiju i što će presuditi u majstorici sa Splitom

Piše Frane Vulas
31. svibnja 2024. - 23:12

Trener košarkaša Zadra Danijel Jusup je poslije pobjede u Splitu i izjednačenja u finalu hrvatskog prvenstva na 2:2 komentirao špekulacije da nakon ove sezone zajedno s Lukom Božićem odlazi u ruski Lokomotiv.

- Ne bih sad to komentirao – rekao je Danijel Jusup.

- Ja ne znam za taj Lokomotiv, da vam pošteno kažem. Nisam ja neka velika faca - dodao je Jusup.

A o petoj odlućujućoj utakmici finala je kazao.

- Htjeli smo seriju vratiti u Zadar i uspjeli smo u tome. Znali su dečki da nema nazad ako izgubimo. Napadali smo ih pametno u prvom dijelu. Osjetila se energija. Tko bude imao više energije taj će odnijeti naslov. U ovom susretu smo bili energični, dobili smo bitku u skoku. Ovako velik broj utakmica je iscrpljujući i za Split i za Zadar - rekao je Jusup.

Sudački kriterij, nervoza?

- Normalno je da u finalu ima tenzija, ali mislim da je s obje klupe sve bilo regularno - rekao je Jusup.

- Otvoril smo utakmicu kao što smo najavljivali da trebamo, jako i agresivno, uz čvrstu obranu. Time smo postizali laganije koševe iz kontri koji su nam donosili sigurnost u igri. Znali smo da trebamo biti bolji u skoku, osvojenim loptama. Energija i borba su nam donijeli pobjedu. Nadam se da će nas naša publika bodriti u još većem broju i još jačoj atmosferi. To će biti ključno. Tko bude više imao energije taj će pobijediti - smatra košarkaš Zadra Dario Drežnjak.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 05:33