StoryEditorOCM
Hajdukpraši se poljud

Trese se Poljud, Gattuso i ekipa otišli u Sloveniju, ali i u Splitu se radi punom parom, evo tko je u ‘drilu‘

Piše SPORT SD
2. srpnja 2024. - 12:14

Daleko su od Poljuda hajdukovci, eno ih u Sloveniji, pod budnim okom Gennara Gattusa će trenirati i spremati se za novu sezonu. Brzo počinje, ima još otprilike tri tjedna i HB Torshavn će sa dalekog sjevera stići na gostovanje u Split. 

Pritisak očekivanja nije ništa manji nego što je bio prošle sezone, zacrtanih ciljeva je more, a vremena nikad dovoljno. Već sutra prva je proba, Kalcer Radomlje, popodne od 17:30. Završit će bijela ekskurzija u austrijskom Grazu protiv Mourinhovog Fenerbahčea 10. srpnja.

I dok će se u Sloveniji raditi "tutta forza", digla se prašina i oko Poljuda. Osim momčadi, mora se i okolica stadiona pripremiti za novu sezonu. Pa su tako od jutra osvanuli radnici, bauštelci, sve se drma i trese. 

Kako stoji na informativnoj tabli, riječ je o projektu poboljšanja vodovodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split-Solin. Hrpa je tu još informacija, piše i da je razdoblje provedbe projekta od 2019. do 2023. godine. Bit će valjda sve gotovo do 11. srpnja, kada se "hajduci" vraćaju kući, da budu spremi igrači i stadion.

image

Radovi na Poljudu

image

Radovi na Poljudu

image

Radovi na Poljudu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 12:37