StoryEditorOCM
Hajdukneće ići

Talijanska novinarka došla vidjeti Gattusa, kad ono... Ostala je razočarana: U Italiji je to normalno, mislila sam i tu

Piše P. S.
18. listopada 2024. - 21:53

Oprostite, pokušavam saznati raspored treninga Hajduka, kada će Gennaro Gattuso biti tu?

Pitala nas je ovo Valentina, novinarka talijanske La Repubblice.

Nema s Hajdukom ‘mile - lale‘, odmah smo je uputili na press službu, jer na Poljudu već odavno nema iskakanja iz okvira. Kad su treninzi u pitanju i što novinarka, pa makar iz Italije, na licu mjesta može napraviti, na njima je da odrede.

Pokušavala je Valentina, ali na kraju je ostala bez odrađenog posla i pomalo razočarana. Vjerovala je da će u Hrvatskoj, pogotovo u Splitu, situacija biti slična kao u Italiji, ali prevarila se. Hajduk je odavno uveo neka posebna pravila.

- U Italiji je uobičajno da navijači dočekuju igrače kada dolaze na trening, a oni se s njima usput fotografiraju i dijele autograme. Vjerovala sam da će tako biti i ovde, ali nije - kazala nam je Valentina.

Nije, hajdukovci uđu i izađu, a da ih nitko ni ne vidi. Nema više kontakta ni na društvenim mrežama, sve to s Poljuda ide jednosmjerno. Red i disciplina, svakako smo za, ali... Bila bi ovo lijepa priča za klub, za Hajduk. Da se u Italiji vidi iz prve ruke kako je Gattuso primljen u Splitu, kakva je atmosfera oko kluba. Ništa, drugi put.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 21:53