StoryEditorOCM
HajdukTri nova imena

Nije ni počeo, a već je ‘u minusu‘, Kalinićeva misija upravo je postala još teža: neće se biti lako ‘refati‘ navijačima

Piše I. R.
10. lipnja 2024. - 12:42

Nikola Kalinić jedva je zagrijao stolicu sportskog direktora u klubu, a navijači mu već pišu veliki minus. S oduševljenjem je navijački puk prihvatio vijest kako je Ivan Jurić pred vratima, samo što nije postao trener Hajduka. Činilo se to kao najbolja moguća opcija. Jurić je poznat kao stručnjak čvrste ruke. Baš ono što bijeloj svlačionici treba.

Kad ono... Početak novog radnog tjedna donio je šok i vijest kako se Jurić u zadnji čas povukao. Odustao je. Ipak ne želi na klupu Hajduka. Nakon novog ushićenja, navijači su bijesni i šokirani.

- Javite se iza petka, slobodan sam... - ironičan je razočarani navijač.

- Od kluba u koji su rado dolazili trenirat i igrat, sad i njegovi bivši igrači ne žele doći – dodao je Ivica.

image
AFP

I eto problema. Kako rekosmo, Kalinić nije ni krenuo, a već je u minusu. Kako sada ‘nadomjestiti‘ Jurića, pronaći nekoga u njegovom rangu, nekoga koga će navijači dočekati s istim ushićenjem kao Jurića? Pred njim je i prije ovoga bio težak zadatak, a sada je odjednom postao duplo teži.

- Ima još slobodnih trenera, npr. Carević – predlaže Dean.

- Što je s Toplakom – pita se Zvonko.

- Čabraja ne bi bio loš, naprotiv. Međutim, konačno trebamo prestati s praksom od dva trenera po sezoni. Bez kontinuiteta, makar dvi sezone, neće bit kruva – smatra Davor.

Preokret na Poljudu: Ivan Jurić odustao od Hajduka! Predomislio se u posljednji trenutak

Ivan Jurić je odustao: šokirano vodstvo Hajduka hitno pronalazi novog favorita za trenera, evo o kome se radi

image
Tom Dubravec/Cropix

Redaju se novi prijedlozi. Pisali smo kako su u igri sada Silvijo Čabraja iz Lokomotive, bivši trener Osijeka Zoran Zekić... Mario Carević friško je ostvario promociju u elitni rang sa Šibenikom. Hajdučka uprava koja sada naprečac mora dovesti trener nakon novog razočaranja navodno je bliža opciji angažiranja Čabraje, iako i to treba uzeti s rezervom.

- Ima li većeg cirkusa – pita se Lovre u očaju.

- Šteta, opet je netko zaribao stvar. Sad opet ispočetka. Hajduk gubi na vremenu kojeg je sve manje, a pripreme su pred vratima – zaključio je Božo.

Trebao bi postati novi trener, a ovo su njegove riječi: ‘Dajem sve za klub, ali ja sam iz Splita i plačem za Hajdukom‘

image
Damir Krajač/Cropix

Istina, vremena je sve manje. Novi trener trebao je biti ustoličen još ‘jučer‘... Ali nije. Svlačionica je tako i dalje obezglavljena, a pripreme su sve bliže. Manje od deset dana ostalo je do prozivke na kojoj će igračima biti predstavljen novi šef.

A tko je to? Pitaju se navijači. Vrijeme je iscurilo i vlada strah kako će pribjeći paničnom rješenju. Rasplet mora biti brzo, hitro, odmah...

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 12:43