StoryEditor
Hajduksretan završetak

Mali Sandro jučer je bio tužan jer nije uspio doći do dresa svojih idola, a onda se javio Sahiti: Dobit će moj dres nakon utakmice

Piše PSD
22. rujna 2021. - 16:36

Hajduk je jučer gostovao protiv Primorca, a na stadionu u Biogradu na Moru splitski klub je pratila vojska navijača. Nakon utakmice i staro i mlado je uletjelo u teren kako bi uhvatili koji selfie s igračima, a najsretniji su dobili dresove, hlačice, štucne… Jedan od onih koji je uletio među igrače bio je i mali Sandro koji je lovio svoje idole, Lovru Kalinića, Filipa Krovinovića i Emira Sahitija, silno je htio njihov dres s utakmice, ali stariji su bili brži i uhvatili prije njega opremu hajdukovaca, piše gol.hr.

Nakon toga on je otišao do oca, a službeni fotograf Hajduka uhvatio je kadar koji je postao hit među navijačima Bijelih. Sandro je bio jako tužan jer nije uspio doći do dresa, a nakon objave njegove emotivne priče javio nam se veliki Emir Sahiti.

Napadač Hajduka odmah je reagirao, pozvao je Sandra i njegovog oca na Poljud u nedjelju kada Hajduk igra protiv Lokomotive, a ono što ga je ipak najviše razveselilo je obećani dres kojeg će dobiti nakon utakmice.

Otac mu je nedavno kupio dres od Marka Livaje, koji je Sandru dobar igrač, ali ipak su mu nešto draži Krovinović, Kalinić i Sahiti. Rekao je ocu da nije to pravi dres jer ga igrač nije nosio i nije s utakmice Hajduka.

''Pozdrav, možete li saznati gdje mali živi i je li dolazi na utakmicu protiv Lokomotive?'', pitao je Sahiti ekipu s gol.hr, a oni su ga spojili s njegovim navijačem Sandrom.

''Evo riješeno je, mali Sandro će dobiti moj dres nakon utakmice. Pričali smo na mobitel, jako je sretan, kaže mi njegov otac da ljubi mobitel od sreće. Hvala vam puno'', rekao je Sahiti za gol.hr.

item - id = 1129263
related id = 0 -> 1137916
related id = 1 -> 1137902
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2021 04:41