StoryEditorOCM
Hajduksve rasprodano

Loži se atmosfera prije utakmice Bilogore 91 i Hajduka; policija zaplijenila arsenal pirotehnike, trojica privedena

Piše Sport SD
16. rujna 2024. - 13:02

Za Hajduk je to jako bitna utakmica. Mjesto radnje: Grubišno Polje. Klub: Bilogora 91. Razlog: Šesnaestina finala Kupa Hrvatske. Vrijeme radnje: utorak, 16.30.

Suvišno je i napisati da za Hajduk ne igra ništa osim pobjede, razlika u kvaliteti je golema, nije Bilogora 91 ni blizu po kvaliteti Ružomberoku, tako da je opcija iznenađenja svedena na minimum, ali teorija uvijek postoji i ‘bijeli‘ moraju biti oprezni.

A da sve prođe kako treba pobrinut će se i navijači Hajduka koji su razgrabili ulaznice. 

Bilogora 91 je za Torcidu osigurala kontingent od 500 ulaznica i one su, kažu iz domaćeg kluba, razgrabljene za samo sat vremena. No, navijača Hajduka u Grubišnom će biti više od 500 jer je dio njih, kao i inače, kupio i ulaznice koje nisu namijenjene za gostujući sektor, donosi mojportal.hr.

Stigla je i vijest kako je policija  sinoć u Daruvaru zaustavila, a potom i privela trojicu osoba koji su u automobilu zagrebačkih registracijskih pločica imali veliku količinu pirotehnike.

- Policijski službenici su sinoć oko 1.30 sati zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak. U automobilu su se još kao suputnici nalazili 21-godišnjak i 27-godišnjak. U vozilu su pronađena pirotehnička sredstva i to 6 dimnih bombi, 5 ručno izrađenih pirotehničkih sredstava s fitiljem i 30 bengalki. Policijski službenici su završili kriminalističku obradu i sva tri mladića trenutno se nalaze na Prekršajnom sudu koji će odlučiti hoće li ih pustiti na slobodu ili zadržati - rekao je načelnik PP Daruvar Dalibor Čajsa za mojportal.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 13:02