StoryEditor
Hajdukmorao je dati više

Legendarni napadač Hajduka lako bi riješio problem s napadačima: Ponude li dobre pineze za Eduoka ne bih čekao s prodajom

Piše Slaven Alfirević
21. svibnja 2020. - 23:23
Vojko Bašić/Hanza media

Zlatko Vujović je strog kritičar, posebno senzibiliziran za napadačke uloge. I on drži logičnim da budući dolazak Grka zapravo gura Eduoka na veći angažman nego dosad, ali i na – prodaju:

- Ne znam bi li držali svu trojicu, čini mi se previše. Nisam nezadovoljan Jairom, znao je odigrati dobre utakmice, ali je Eduok dosad morao dati puno više. Koji put teži potezu, a ja bih volio da je konkretniji, čvršće u utakmici, ozbiljniji u pristupu. Ako dobiju dobre „pineze” za Eduoka, ja tu ne bih čekao za prodaju – kaže Zlatko i dodaje:

- Lako je pretpostaviti da Tudor traži presing na obrambene igrače i da u tom smislu žele novog napadača. Grk ne smije biti nespreman kad bude dolazio. Znam da mu traje sezone, ja govorim općenito, za bilo koga tko dolazi. Nikako nespreman, jer dok se spremiš, bude kasno i moraš biti bolji od drugih, da opravdaš dolazak. To su uvijek moja očekivanja.

#HAJDUK#SAMUEL EDUOK#ZLATKO VUJOVIĆ

Izdvojeno

23. svibanj 2020 23:36