StoryEditorOCM
Hajdukiskusno oko

Ivan Gudelj otkrio koji je pravi izbor za Niku Sigura pa priznao: ‘Nisam znao da je tako dobar, on će biti novi...‘

Piše Slaven Alfirević
27. svibnja 2023. - 11:31

Niko Sigur, Hrvatska ili Kanada? Pitanje je to kojim glavu razbija čitav hajdučki put, a i mladi Niko Sigur.

Nije jednostavna odluka, niz je detalja koji mogu prelomiti na jednu ili na drugu stranu, stoga smo potražili mišljenje od iskusnog hajdukovca. Što on poručuje Siguru?

- Ja se nadam da će odabrati Hrvatsku, bio bi to normalan razvojni put, da uđe u krug našem mlade reprezentacije. Premda mu sigurno nije lako odlučiti, rođen je u Kanadi, Kanada ga zove u A vrstu - kaže nam Ivan Gudelj, iskusni internacionalac i bivši reprezentativac, godinama već duboko u radu s mlađim selekcijama.

Pozna Gudelj dobro mlade igrače u dušu i koliko im znače reprezentativni pozivi. Sigur je sad pred odabirom, treba prijeći Rubikon. Nastavio je:

- Moram priznati da je Sigur i mene iznenadio igrom, svojim nastupima, nisam znao da je toliko dobar, odnosno da može već na samom startu seniorskih nastupa odigrati toliko kvalitetno, kao da ima iza sebe ne znam koliko već iskustva. Tako kvalitetno i smireno. Baš sjajno. Pred njim je sigurno lijepa budućnost.

A odabir, Ivane, kako da se Niko Sigur odluči?

- Ja se nadam da će reći - Hrvatska. Da će biti kao naš novi Ivan Rakitić koji nam je stigao iz Švicarske - rekao nam je Gudelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:06