StoryEditorOCM
Hajdukdobili velež

Gattusova provjera protiv Veleža prošla uspješno, zabijali Kaštelani, pogledajte opremu u kojoj su igrali ‘bijeli‘

Piše Sport SD
24. lipnja 2024. - 20:19

Nogometaši Hajduka u ponedjeljak pobijedili su s 3:0 ekipu mostarskog Veleža u trening utakmici koja je u ponedjeljak odigrana na pomoćnom terenu Poljuda. Utakmica je bila zatvorena za javnost, a obje ekipe nastupile su u trening opremi.

Trener Gennaro Gattuso koristio je u ovom susretu ukupno 22 igrača, odnosno dvije različite ekipe u svakom poluvremenu. Prvih 45 minuta završilo je bez pogodaka uz tri dobre prilike Bijelih te jednu šansu koju su kreirali gosti. 

Na početku drugog dijela Bruno Durdov doveo je Hajduk u vodstvo nakon asistencije Madžida Šošića koji ga je lijepo pogodio na drugoj stativi, a mladi krilni napadač je pravovremeno utrčao i pospremio loptu u mrežu. 

Marko Livaja povećao je rezultat na 2:0 u 74. minuti preciznim udarcem s bijele točke. Sudac Karlo Marić na jedanaesterac je pokazao nakon što je u prethodnoj akciji branič Veleža igrao rukom u svom šesnaestercu nakon ubačaja Moufija. 

Konačan rezultat stigao je već u sljedećem napadu, Noa Skoko oštro je ubacio pred vrata, a Livaja laganim dodirom iz blizine skrenuo loptu u mrežu. 

Hajduk - Velež 3:0 (0:0)

Sudac: Karlo Marić (Split)

Strijelci: 1:0 Durdov (53.), 2:0 Livaja (74.-11m), 3:0 Livaja (75.) 

Sastav Hajduka (prvo poluvrijeme): Kalinić, Hrgović, Uremović, Šarlija, Melnjak, Jurak, Capan, Kalik, Brajković, Sahiti, Antunović.

Sastav Hajduka (drugo poluvrijeme): Lučić, Moufi, Elez, Prpić, Diallo, Krovinović, Skoko, Ćubelić, Durdov, Šošić, Livaja. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 20:19