StoryEditorOCM
Hajduktuđi čovik nikad...

Drama u Velikoj Gorici, nije samo Maloča, odakle takva ljubav prema Hajduku, sad to imaju Črnko na bijelo...

Piše Pero Smolčić
7. studenog 2023. - 17:02

Ajde, ruku na srce, da neki igrač Hajduka kaže da želi da neki drugi klub u ligi bude prvak, ne bi na to milo gledali u Splitu, Dalmaciji, na Marsu...

Najbolje se u takvim ocjenama ‘staviti u tuđe cipele‘, pa pokušati odvagnuti. U tom kontekstu jasno je i kako izjava Marija Maloče, kao igrača Gorice, kako ima samo jednu želju, da Hajduk bude prvak, para uši čelnicima kluba iz zagrebačkog susjedstva. Nije red, ali eto, u Gorici se i to dogodilo. I ne jednom, nego ove godine već dvaput.

U svibnju ove godine je Gorica deklasirala Varaždin sa 5:2 i time izborila opstanak u ligi, a bivši se vratar Hajduka Božidar Radošević nakon toga fotografirao s majicom - Marka Livaje. Uz neumjesnu poruku Šibenčanina ‘Adio Jude‘, koja je rasplamsala strasti u ‘narančastom‘ gradu.

Sada, eto ni pola godine kasnije, eto i Marija Maloče u Gorici, a s Hajdukom u srcu. Čeka ga očito kazna, predsjednik Nenad Črnko mora i hoće reagirati, a Gorica će od sada filtrirati izjave svojih igrača, ići će one na ‘centrifugu‘, iliti na autorizaciju. A ruku na srce, osim ovakvih ‘ispada‘ ne vidimo da će se mediji otimati za izjave igrača Gorice, pogotovo one ‘centrifugirane‘.

Ali kazne na stranu, očito je kako u Velikoj Gorici raste sve veća ljubav prema Hajduku. Dvije javne objave u pola godine, zapravo su nešto najatraktivnije o čemu smo pisali, a u kontekstu tamošnjeg kluba. Ljudi vole Hajduka.

Črnko na bijelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:02