StoryEditorOCM
Hajdukjoš dvi do titule

Budimir nakon demoliranja Mladosti: ‘Cijela sezona sad nam staje u meč s Osijekom, oni još doma nisu pali, sad će‘

Piše S. A.
27. svibnja 2023. - 14:30

Marijan Budimir, trener juniora Hajduka nakon 4:0 pobjede protiv Mladosti iz Ždralova je rekao:

- Pitanje je bilo samo koliko će bit razlike, na kraju smo dali priliku svim igračima i čak smo se malo i štedjeli jer nas čekaju još dvije utakmice (Osijek i Inter Zaprešić, op. a.). Priveli smo ovu mirno kraju - pričao je Budimir.

Akcija za četvrti gol bila je posebna, od Begonje, pa preko Krstanovića, Skoke i Žeravice do strijelca Duića, balun kao po špagu?

- Bilo je dosta lijepih akcija, radimo mi to na treningu često, nekad uspije, nekad ne uspije. Ono što bih htio posebno reći jest da je ovo bila posljednja utakmica ove sezone na Poljudu gdje smo neporaženi u svim natjecanjima, tako da mi je baš drago da je naš Poljud ostao naša tvrđava gdje nam drugi neće uzimati bodove.

Slijedi gostovanje kod Osijeka u srijedu?

- Imamo mi još dvije utakmice u gostima, idemo u Osijek i u Zaprešić, naravno da ćemo se dobro spremiti i idemo na pobjedu jer nam to jedino igra i idemo osvojiti treću juniorsku titulu prvaka zaredom, što je poseban uspjeh, a ne računam onu četvrtu, 2020. godine, kad je prekinuto prvenstvo.

Osijek je domaćinska momčad, na teškom terenu?

- Oni nemaju poraza kući, a mi ih trebamo dobit. Tako da to sve govori koliko nas očekuje tvrd protivnik. U svakoj kategoriji Osijek - Hajduk je derbi, nadam se da će svi igrači bit zdravi, da ćemo imat i neke koji su s sada prvom momčadi i da ćemo gore u Osijeku bit pravi. Cijela sezona će nam praktički stat u tu utakmicu. I mislim da ćemo pobijediti - rekao je Budimir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:39