StoryEditorOCM

Večer uoči presice Bruna Marića zanimljivo društvo u Hiltonu, Marić, Vrbanović, Šprajcer... Evo tko je još bio tamo

Piše Sport SD
28. veljače 2024. - 11:12

Afera trese hrvatski nogomet, sramotna razina komunikacije VAR sobe i glavnog suca Frana Jovića tijekom utakmice Varaždina i Hajduka iscurila je u javnost, traže se konkretne poteze. Danas je procurila još jedna snimka, iz nedjeljnog derbija između Dinama i Rijeke na Maksimiru.

Hajduk je tražio i dobio očitovanje od HNS-a, naveli su da regularnost natjecanja nije dovedena niti će doći u pitanje, niti objavom ove snimke, niti suđenjem u proteklim kolima.

Doznajemo da su nakon izbijanja afere sinoć u zagrebačkom Hiltonu viđeni Neven Šprajcer, Damir Vrbanović, Bruno Marić, bio je tu i predsjednik HNS-a Marijan Kustić, Alojzije Šupraha, sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar. 

Hrvatski nogometni savez (HNS) najavio je kako će podnijeti prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekuje da istraže te utvrde tko je, kako i zbog čega neovlašteno skinuo, zlonamjerno obradio i dostavio medijima audio snimke komunikacije između VAR sobe i glavnog suca na utakmici 24. kola HNL-a između Varaždina i Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 11:28