StoryEditor
Domaći nogometprvaci treće lige

Sinjski nogometaši puni motiva počeli s radom: Junak trenira za kvalifikacije druge lige, ako ih bude...

Piše PSD.
3. lipnja 2020. - 19:35
Nikola Vilić/Hanza media

Prvak Treće HNL Jug, sinjski Junak, vratio se treninzima nakon gotovo dva mjeseca stanke. Sinjani su puni motiva, pršte od energije, a kako i ne bi kada im se smiješi toliko snivani povratak među drugoligaše.

Najbitnije je da su se svi igrači iz šampionskog rostera odazvali treneru Stipi Grčiću koji je bio zadovoljan viđenim nakon stanke:

- Vidi se koliko je momcima nedostajao nogomet, jedva su dočekali odraditi trening. Također moram naglasiti kako su svi došli u odličnom fizičkom stanju, što je dokaz koliko su poštivali naše naputke i koliko su predani našem cilju da zaigramo u Drugoj HNL.

To je i razumljivo, pogotovo što je u pauzi iz HNS-a stigla vijest da je Junak dobio drugoligašku licencu, pa im je postalo jasno da su sada u punom smislu riječi - kovači vlastite nogometne sudbine.

- Okviran plan je da se narednih 15 dana pripremamo uobičajenim tempom, a nakon što prođe drugi krug licenciranja saznat ćemo idemo direktno ili moramo igrati kvalifikacije. Ako ostvarimo direktan ulazak onda ćemo imati dvotjednu pauzu i vratiti se 1. srpnja, a budemo li morali u kvalifikacije onda nema pauziranja i idemo maksimalno do kraja., kazao je Grčić.

Kako god da bilo Junak će biti spreman na sve, u to sumnje nema, pogotovo kada to potvrdi i kapetan momčadi Teo Vardić:

- Mislim da nikad nisam doživio da s ovoliko zadovoljstva baš svi dođemo na prvi trening nakon pauze. Pravo je zadovoljstvo dijeliti svlačionicu s ovim momcima i još usto im biti kapetan. Bit ćemo pravi, budite sigurni u to.

#JUNAK

Izdvojeno

06. srpanj 2020 21:09