StoryEditorOCM
Domaći nogomet‘goruće‘ pitanje

Nogometaši HNL-a nisu ih oduševili, ali stigao je odgovor: ‘Livaja ili Petković?‘ Popularna igrica konačno je odlučila

Piše Sport SD
29. rujna 2023. - 16:10

Danas je izašao novi nastavak FIFA-e, najpopularnije nogometne igrice na svijetu. No, s ovim je došla i jedna velika promjena. Popularna FIFA je nakon više od dvadeset godina promijenila ime pa se novi nastavak igre zove EA FC, 24 jer je EA Sports raskinuo ugovor s Međunarodnom nogometnom federacijom zbog prevelikog iznosa novca koji su tražili.

Što se tiče hrvatskih klubova, tu nije bilo promjena, jer se i ove sezone u igri nalaze Dinamo i Hajduk. Nogometaši "modrih" i "bijelih" dostupni su i u Ultimate Teamu, najpopularnijoj opciji koja se igra na internetu. Međutim, igrači HNL-a nisu baš oduševili tvorce novog izdanja, pa stoga nisu ni zaradili neke bajne ocjene. 

Najbolji nogometaš Hajduka je očekivano Marko Livaja s ocjenom 77, dok je vodeće ime kod kluba s Maksimira Bruno Petković koji je zaradio ocjenu 75. Obojica igrača jedine su zlatne kartice kod obje momčadi.

Kad je u pitanju ostatak igrača, kod Hajduka su nakon Livaje najbolji stranci Benrahou i Odjidja-Ofoe s ocjenama 74. A nakon Petkovića najbolje ocjene imaju Baturina, Mišić i Ristovski, također s ocjenama 74.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 22:43