StoryEditorOCM
Domaći nogometkapetan luka

Modrić presretan: Vrlo važna tri boda, morali smo danas pobijediti

Piše sport sd
8. rujna 2024. - 23:09

Hrvatska je s minimalnih 1:0 pobijedila Poljsku na Opus Areni i tako nakon poraza od Portugala upisala i prvu pobjedu u novoj sezoni ovog natjecanja. Jedini gol na utakmici postigao je kapetan Vatrenih Luka Modrić sjajnim udarcem iz slobodnjaka. Nakon utakmice Modrić nije skrivao oduševljenje.

- Vrlo važna tri boda, morali smo danas pobijediti zbog samopouzdanja jer smo imali četiri utakmice zaredom bez pobjede. Moglo je to rezultatski biti puno bolje, ali tri boda su najvažnija. Možemo biti zadovoljni - rekao je Modrić pa se osvrnuo na svoj gol:

- Sretan sam da sam napokon zabio iz slobodnjaka nakon dugo vremena. OK, u Slovačkoj je bio onaj s malo više sreće, a zadnji je bio, čini mi se, u dresu Dinama. Izgleda da mi leže slobodnjaci u Osijeku. Sretan sam zbog naše igre.

Dosegli ste 180 nastupa?

- Ponosan sam i sretan što sam došao do te brojke, nikada nisam ni sanjao da ću ih doseći. Prvi nastup je bio san, a 180. je stvarno nešto prekrasno. Kao što sam rekao, sretan sam što sam tu i što mogu pomoći. To je to, idemo po nove pobjede!

Da bar zauvijek ostanete u reprezentaciji?

- Stvarno ne znam, u mojim godinama je teško prognozirati, nikad se ne zna. Treba ići utakmicu po utakmicu, bez dugoročnih najava. Dok se ovako osjećam i uživam na terenu bit ću tu. Kad osjetim da nema tog žara u meni, nitko mi neće trebati ništa govoriti, sam ću znati kad je moje vrijeme.

Što si želite za rođendan, koji će svaki čas, u ponedjeljak?

- Najviše si želim zdravlja, a za ostalo ću se sam pobrinuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 23:13