StoryEditorOCM
Domaći nogometGOST KOMENTATOR

Mišo Krstičević: Iznenadila me i fascinirala ozbiljnost naših igrača

Piše Frane Vulas
9. rujna 2023. - 22:15

Hrvatska je utakmicu s Latvijom odigrala maksimalno ozbiljno, tehnički savršeno, predaja lopte je bila besprijekorna. Pogotovo se to može reći za prvo poluvrijeme, u kojem su me naši reprezentativci oduševili ritmom i ozbiljnošću. Petković je dao pravi gol u pravo vrijeme, poslije je dodao još jedan na sjajnu asistenciju Perišića. U drugom dijelu se igra ipak malo razvodnila, ušli su drugi igrači koji su ipak zadržali visoku razinu, Barišić je asistirao Kramariću za gol, a Pašalić je bio strijelac nakon prodora. No, prvih 45 minuta je bilo zaista savršeno - kaže nam Mišo Krstičević.

Moram priznati da me iznenadila i fascinirala ozbiljnost naših igrača, premda su i Latvijci imali dvije prilike, ali svi Dalićevi izabranici su odradili dobar posao. Uz to se nisu puno potrošili, sačuvali smo igrače u godinama uoči gostovanja kod Armenije u ponedjeljak. Ritam igre je, posebno u prvom poluvremenu, bio izvrstan, tehnički je sve bilo perfektno, s vrlo malim brojem krivih dodavanja.

Modrić je davao dubinske lopte kojima se stvara višak, bilo je vica i suradnje u napadu, stvarno je sve djelovalo jako dobro. Bez obzira na dva Petkovićeva gola, Perišić je za mene bio naš najbolji igrač, gotovo sve naše akcije išle su po lijevoj strani u suradnji Perišića i Sose, uz pomoć Ivanušeca.

S obzirom na kvalitetu hrvatske reprezentacije i ozbiljnost koju igrači pokazuju cijelo vrijeme, usudio bih se reći da ćemo se sigurno plasirati na Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Modrić i Perišić svojim godinama drže sve pod kontrolom u svlačionici, zahvaljujući prvenstveno njima momčad ima ozbiljnost i karakter. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 20:32