StoryEditorOCM
Domaći nogometpogledajte video

Izbornik Dalić o Marku Livaji: Sve je to bila velika igra. Žao mi je zbog svega, ali za reprezentaciju trpiš puno više

Piše sport sd
22. svibnja 2024. - 19:41

Prošlo je sedam mjeseci otkako je kapetan Hajduka Marko Livaja otkrio javnosti kako više neće nastupati za Vatrene. Podsjećamo, napadač Bijelih je takvu odluku donio nakon incidenta na treningu reprezentacije na Rujevici kada je izvrijeđan za vrijeme otvorenog treninga sa tribina.

Livajin odlazak iz reprezentacije još je jednom prokomentirao izbornik Zlatko Dalić.

- Žao mi je što je do toga došlo, jako mi je žao. Dvije godine suradnje Marka Livaje i mene bilo je vrhunski, kad god je došao i igrao, donio je i dao važne golove za hrvatsku reprezentaciju, puno, puno dobrih stvari je donio. Zaista, ne mogu reći jednu riječ za njegovo vrijeme u reprezentaciji. Ono što se dogodilo u Rijeci, smatram da je to bila jedna velika igra i jedna velika priča koja je složena od PR-a da se to dogodi - rekao je Zlatko Dalić u razgovoru za Sportsku televiziju, pa nastavio:

- Sve je to krenulo nakon Hrvatske i Walesa na Poljudu kad se Torcida vratila na utakmice i to nekome nije pasalo. Velika velika igra napravila ni iz čega. Po tom kriteriju da ti netko nešto s tribina viče, nitko ne bi bio u reprezentaciji. Ja prvi ne bi bio izbornik. Meni je žao toga svega bilo. Da je ostao Marko s nama, možda bi osvojili Ligu nacija. To je bila njegova odluka. Ja sam tada rekao, i ponovit ću to, za hrvatsku reprezentaciju trpiš puno više. Meni je umro otac, ja sam drugi dan vodio reprezentaciju. Ćorluki je razbijena glava, igrao je za reprezentaciju. Srni je umro otac, igrao je za reprezentaciju. Puno, puno gorih stvari se dogodi pa igraš za reprezentaciju, ali to je bila njegova odluka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2024 19:15