StoryEditorOCM
Domaći nogometo detaljima naknadno

U Maksimir stigao dopis iz UEFA-e, navijači će biti oduševljeni

Piše Sport SD
23. kolovoza 2024. - 11:18

GNK Dinamo zaprimio je dopis UEFA-e u kojem je krovna nogometna organizacija dopustila da naši navijači od ove sezone ponovno prisustvuju gostujućim utakmicama u europskim natjecanjima - objavljeno je na službenoj stranici Dinama, a prenosimo u cijelosti.

U svom dopisu UEFA je ocijenila Operativni sigurnosni plan koji je klub dostavio značajnim napretkom u koordiniranju s navijačima na gostujućim utakmicama, ali je naglasila kako planiraju posebno nadgledati ponašanje navijača obzirom na prijašnja događanja.

GNK Dinamo apelira na sve svoje navijače da se u ovoj sezoni suzdrže bilo kakvih neprimjerenih i nedopuštenih radnji i ponašanja diljem Europe i da budu prava potpora igračima kao što su to bili u završnici prošle i na početku ove sezone u domaćim utakmicama. 

Želja nam je da nogometnim svijetom ponovno kruže scene navijačke dominacije kao što je to bilo proteklih sezona u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Scene sa San Sira, Stamford Bridgea, Red Bull Arene u Salzburgu itd. neka budu primjer za ovu sezonu. 

O detaljima prodaje ulaznica za nadolazeću utakmicu Play-off UEFA Lige prvaka protiv Qarabaga u Baku klub će pravodobno obavijestiti navijače na svojim internet stranicama. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 17:54