StoryEditorOCM
Borilački sportoviSLAVI PIT BULL

Fantastična Lucija donijela u Split prvu europsku medalju, Hrvatica usred Beograda osvojila srebro i 10.000 dolara!

Piše M. Bi.
28. travnja 2024. - 12:09

Splićanka Lucija Bilobrk, članica kluba Pit Bull, osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 81 kg na Europskom prvenstvu u Beogradu! U finalu je izgubila jednoglasnom odlukom sudaca od neprikosnovene, dominantne Ruskinje Elene Gapešine.

Lucija nije uspjela zadržati silovitu, nižu, ali nevjerojatno okretnu i eksplozivnu Ruskinju koja je od prve sekunde napala svim sredstvima našu reprezentativku i prijetila opasnim desnim i lijevim krošeima.

Visoka i snažna splitska pitbullovka bila je, potpuno neuobičajeno za nju, prisiljena na povlačenje pred udarima Ruskinje koja je nezaustavljivo napadala u valovima i pronalazila pukotine u gardu naše prvakinje.

Ruskinja Gapešina stekla je jednoglasnu bodovnu prednost u prvoj rundi, povećala je još u drugoj uz jedan precizni kroše koji je sudac procijenio kao brojanje i potvrdila pobjedu u trećoj rundi.

Naša prvakinja, koja godinama na državnim prvenstvima vlada teškom kategorijom, pod paskom trenera Ante Matasa, uz sve pokušaje preokreta meča, da napadne i pritiskne Gapešinu, nije mogla pronaći efikasno protuoružje za vrhunsku rusku boksačicu koja zasluženo nosi zlato i nagradu od 15.000 dolara.

Luciji sve čestitke za fantastičan uspjeh na Europskom prvenstvu u Beogradu, prvo seniorsko žensko finale za Hrvatsku i prvo europsko odličje za splitski ženski boks kojim je zaradila i 10.000 dolara.

image
Cropix/Cropix
image

Srebro! Lucija Bilobrk

Cropix/Cropix
image

Trener Ante Matas

Cropix/Cropix
image

Finale

Cropix/Cropix
image

Lucija u napadu

Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:24