StoryEditor
Splitonline vijećanje

Zanimljiva sjednica splitskog GV-a: u vijećnici samo dva čovjeka, Pauk se ukazao s mašklinom, pa onda s cigaretom i čašom u ruci

9. travnja 2020. - 13:37
Tom Dubravec/HANZA MEDIA

U tijeku je druga sjednica Gradskog vijeća koja se održava elektroničkim putem, odnosno bolje rečeno, u ovom izdanju vijećnici su spojeni preko web platforme.

Doduše, valja napomenuti kako je bilo malo problema oko usuglašavanja dopuna dnevnog reda, koje je trajalo sat vremena.

Na kraju su usvojene samo dopune koje je iznio gradonačelnik Andro Krstulović Opara koje se tiču oslobađanja plaćanja naknade za koncesiju za komunalne djelatnosti i komunalne naknade do 30. lipnja ove godine.

Zanimljivo je spomenuti kako se u gradskoj vijećnici trenutno od vijećnika nalaze samo predsjednik Igor Stanišić i (HGS) i potpredsjednik Petar Škorić, dok su ostali vijećnici ili u svojim kućama, neki su u autu, a neki se bave poljoprivredom.

Jedan od njih je nezavisni Mladen Martin Pauk koji je na selu na Svilaji gdje se u kadru vidi kako mašklinom kopa zemlju, a u par se navrata pojavio i s cigaretom i čašom u ruci. Na svježem zraku je i HDZ-ovac Stipe Božić koji se nalazi u Zavojanama.

Sjednica s nadopunama broji ukupno 26 točaka, a kako doznajemo od  Stanišića, za sada protječe mirno i bez tehničkih poteškoća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 06:27