StoryEditorOCM
Splitčisti luksuz

VIDEO U ponudi je preskupi stan u centru Splita: pogled oduzima dah, prodaju ga nasljednici bivšega supruga Ivane Trump

Piše SPLIT SD
16. svibnja 2024. - 07:33
Stan u samom centru Dioklecijanove palače oduzima dah, a za njega se traži višemilijunski iznosBroker Real Estate Croatia

Na splitskom tržištu nekretnina rijetko se viđa ovakva ponuda. Radi se o stanu koji se nalazi u samom centru Dioklecijanove palače i prostire se na 205 metara kvadratnih. Pogled s južne strane puca direktno na splitsku Rivu i oduzima dah, piše Forbes Hrvatska.

- Ovaj stan je ekskluzivan po tome što se nalazi unutar samih zidina palače koja je stara preko 1700 godina. Dakle, gledamo s južne strane otvoreno na more, na glavnu rivu. Proteže se na nekih 200 kvadrata, precizno 205. Stan sadrži tri spavaće sobe od kojih dvije imaju vlastite kupaonice. Proteže se na dvije etaže i ima vlastitu wellness oazu -  kazala je Andrea Alujević, predstavnica agencije Broker-Grupa koja je odnedavno članica Forbes Global Properties grupacije.

Nekretnina je bila u vlasništvu Riccarda Mazzucchellija, koji je preminuo, a stan je naslijedila obitelj – koja ga je odlučila prodati. Mazzucchelli je bio poznati poduzetnik s adresama na nekoliko svjetskih destinacija – a široj je javnosti poznat i kao suprug Ivane Trump, bivše supruge Donalda Trumpa. Mazzucchelli se davno zaljubio u Split i tako je kupio i ovaj izniman stan – u kojem su nedvosmisleno vidljivi tragovi višestoljetne povijesti.

- Kroz cijeli stan možemo naići na fragmente Dioklecijanove palače - naglašava Andrea Alujević iz Broker-Grupe.

Video cijelog stana kao i cijenu po kojoj se prodaje možete pogledati ovdje.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 14:45