StoryEditor
Splitupozorenje vlasnicima

Uznemirujući video: manijak baca nervni otrov na Marjanu, ovako izgledaju muke otrovanog psa

18. veljače 2019. - 08:42

Upozorenje svim zaljubljenicima u Marjan, pogotovo vlasnicima pasa - i na sjevernoj i na južnoj našeg brda  - bačen je nervni otrov!

Kujica Gita, ljubimica naše čitateljice je otrovana u subotu poslijepodne kod rampe na sjevernom ulazu u Marjan.

- Odjednom je počela teturati, a nakon toga je doživjela epileptični napad, kazala nam je kroz suze naša sugrađanka. Veterinar joj je objasnio o kojoj vrsti otrova je riječ, ali je priznao kako se do sada nije susreo s tako agresivnim otrovom. Sirotom psu je ispran želudac, dan joj je protuotrov, ali još uvijek se bori za život...

- Ne mogu ni zamisliti što bi se dogodilo da je u dodir s tim otrovom došlo dijete! Samo se pitam - tko to živi među nama, kazala nam je čitateljica.

Gita je preživjela u nedjelju je bila bolje, no tada je stigla vijest da je na južnoj strani park-šume otrovana druga kujica.

Leah se bori, epileptični napadaj trajao je satima. Na videu kojeg donosimo vidi se kako izgleda taj napadaj nakon ispiranja želuca, nakon atropina, metadona, apaurina, dvije boce infuzije. Strašna je i sama pomisao kako je sve izgledalo prije pomoći veterinara.

Pripazite na djecu, pripazite na ljubimce, zapitajte se (možda samo usput) tko normalan može tako što uraditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2021 20:00