StoryEditorOCM
SplitNASTAVLJA SE NIZ

Uklonjen još jedan objekt s Istočne obale: nema više štekata na ulazu u Trajektnu luku, ali ovoga puta nisu reagirale gradske službe

Piše Gabrijela Radanović
18. studenog 2021. - 17:51

Nestao je još jedan ilegalni objekt s Istočne obale. Uklonjen je štekat Take Away bara koji se nalazio blizu spomenika dr. Franji Tuđmanu, na samom ulazu u Trajektnu luku.

To je samo jedan od objekata za koji je izdano rješenje o uklanjanju. Kako doznajemo, ovoga puta gradske službe nisu trebale reagirati, već je vlasnik samostalno uklonio ilegalni objekt. Naime, svi kojima je izdano rješenje o uklanjanju imaju mogućnost sami razmontirati objekt. U protivnom će taj posao odrade gradske službe, ali o trošku vlasnika.

image
Saša Burić/Cropix

Kako god to odlučili napraviti, jasno je da će svi jednom morati otići. Uklanjanje štandova i štekata uz Obalu kneza Domagoja započelo je još u srpnju ove godine, a očigledno je da gradska 'metla' ne staje čistiti nagomilane štandove, šatore, štekate... Malo po malo, prostor koji povezuje centar grada, autobusni i željeznički kolodvor te najprometniju luku na Jadranu za pješake postaje prohodan.

image
Saša Burić/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2023 07:49