StoryEditorOCM
SplitAKTIVNA 24 SATA

Razletjeli se splitski vatrogasci; izvlačili osobu iz jarka, tjerali pticu iz stana, zmiju iz dvorišta... Bio je i požar

Piše SPLIT SD
24. svibnja 2024. - 11:06

Splitski vatrogasci pošteno su se naradili u protekla 24 sata u kojima su imali niz svakavih intervencija.

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Splita najprije su uklanjali grane s parkiranih vozila u Vukovarskoj ulici, a poslije toga su došli na izvid jer je uočen dim u marjanskom tunelu.

Popodne su uklanjali pticu iz stana u Hercegovačkoj ulici, a u večernjim satima izvlačili osobu iz jarka u Matoševoj. I posljednje u nizu za ovu postrojbu, u 2:02, iza ponoći, sprječili su poplavu zatvorivši vodu u kupatilu u Makarskoj ulici. 

image
Ante Čizmić/Ilustracija/Cropix

Dobrovoljno vatrogasno društvo grada Splita, točnije DVD Žrnovnica je u 11:50 imalo zadatak uklanjanja zmije iz dvorišta na adresi Put sv. Ižidora. Pripadnici DVD-a Split spasili su i macu, pa nakon toga gasili požar smeća u metalnom kontejneru u Sukoišanskoj ulici. 

Na sreću, nitko nije nastradao i nije bilo neke veće štete u ovim brojnim intervencijama. Nadamo se da će ovakve situacije našim vatrogascima predstavljati najzahtjevnije zadatke u vremenu koje je ispred nas i da će ostati ovoliko uspješni.

image
Ante Čizmić/Ilustracija/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 14:36