StoryEditorOCM
SplitBAZEN I DVORANE

Pristigli su rezultati natječaja za izdašni sportski projekt; pogledajte kako će izgledati novi centar na sjeveru Splita

Piše SPLIT SD
23. svibnja 2024. - 18:45

Poznati su rezultati Natječaja za izradu idejnog urbanističko arhitektonskog rješenja zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu SRC Brda kojemu je investitor, raspisivač, provoditelj i organizator Grad Split.

Od pristiglih trinaest natječajnih radova s potpunom dokumentacijom, Ocjenjivački sud najbolje je ocijenio rješenje autora Mirka Gusića, Filipa Ivaničeka i Matije Brnetića. Drugorangirani je autorski rad Mihovila Stojanovića, a treći Igora i Ivana Franića.

image
Grad Split

Za tri prvonagrađena rada predviđene su novčane nagrade i to za prvi 31.000 eura, za drugi 18.600 eura te 12.400 eura za treće rangirano rješenje.

Izrađivač natječajnog programa je STUDIO STUDIO d.o.o., a članovi Ocjenjivačkog suda bili su: Samuel Martin (predsjednik), Vladimir Krstulović, Mate Žaja, Antonio Kuzmanić i Tomislav Lovrić.

Procijenjena vrijednost nabave daljnje projektne dokumentacije za izgradnju zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Brda u Splitu je 650 tisuća eura bez PDV-a.

- Grad Split namjerava, provođenjem pregovaračkog postupka bez prethodne objave, sklopiti ugovor s autorom prvonagrađenog rada, za izradu idejnog, glavnog i izvedbenog projekta, troškovnika te projektantskog nadzora za izgradnju zatvorenog bazena i dvorane s vanjskim igralištima u sklopu Sportsko rekreacijskog centra Brda u Splitu - objavili su iz Banovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 06:25