StoryEditor
Splitčeka se novi datum

Parkiranje na Zvončacu i dalje je 'mukte', naplatu odgodile stotine zahtjeva za pretplatom

4. studenog 2019. - 15:54

Zbog velikog broja zahtjeva za pretplatu odgađa se naplata parkiranja na Sustipanu i Zvončacu - obavijestili su danas iz gradske tvrtke "Split parking".

Naime, sukladno odluci iz Banovine, danas je trebala započeti naplata korištenja dosad besplatnih parkirališta iznad parka na Zvončacu i sa sjeverne strane Sustipana.

Odrađene su sve tehničke predradnje, nacrtana je signalizacija i postavljene su nove rampe za osobe s invaliditetom, no iz "Split parkinga" obavještavaju javnost da još neće krenuti s naplatom.

- Prošli tjedan smo zaprimili više od 350 zahtjeva za pretplate, što podrazumijeva potpisivanje ugovora od strane novih korisnika pa smo odlučili dati dodatno razdoblje građanima da reguliraju ugovorni odnos i zbog toga smo odgodili početak naplate. O točnom datumu uvođenja naplate građani će na vrijeme biti obaviješteni, a djelatnici "Split parkinga" će u prvim danima i fizički biti prisutni na novim parkiralištima te pomagati korisnicima zbog lakšeg snalaženja - poručili su iz komunalne tvrtke zadužene za održavanje i upravljanje parkiralištima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

23. siječanj 2021 17:07