StoryEditor
Splitnajavljuju velike promjene

Nezavisni HDZ-ov kandidat Đogaš je, nakon što je nedavno za zamjenika izabrao HDZ-ovog Šutu, danas potvrdio i drugu zamjenicu. I ona je iz HDZ-a

Piše split sd
27. svibnja 2022. - 22:20

Potvrđeno je da je HDZ-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Zoran Đogaš danas izabrao i drugog zamjenika, točnije zamjenicu. U pitanju je, kao što se i šuškalo, Zrinka Mužinić Bikić, dugogodišnja članica HDZ-a, a sutra će liječnik i službeno predstaviti svoje pomoćne kandidate. 41-godišnja Mužinić Bikić će se tako pridružiti Tomislavu Šuti, direktoru splitskog Vodovoda te će kao tim uskoro početi prikupljati potpise podrške za izbornu utrku. 

Mužinić Bikić je trenutačno ravnateljica Osnovne škole u Srinjinama gdje i živi s obitelji. Ima diplomu iz psihologije koju je završila u Zadru, a također je privela kraju i studij predškolskog odgoja i forenziku. Ujedno je i predsjednica Zajednice žena Katarina Zrinski. Članica je Upravnog vijeća Hrvatske zajednice osnovnih škola u Zagrebu te  predsjednica povjerenstva za međužupanijsku i predsjedništva Hrvatske udruge ravnatelja osnovnih školama Splitsko dalmatinske županije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2022 22:27