StoryEditor
SplitŽELE ANALITIČAR

Kerum najavio da će HGS-ovci napustiti vijećnicu: ‘Puljak vidno rastrojen, jedan zamjenik beštima, drugi tuče šakom u zid...‘

Piše PSD
21. listopada 2021. - 13:25

Željko Kerum više nije gradski vijećnik, ali pozorno prati što se danas događa na Gradskom vijeću. Svoja zapažanja objavio je na Facebooku. Pa kaže:

Poštovani sugrađani, pratim sjednicu Gradskog vijeća, lakrdiju u režiji Puljka i njegovih primitivnih suradnika. Jedan zamjenik javno psuje, beštima, drugi tuče šakom u zid. Gradonačelnik vidno rastrojen, svjestan da su uhvaćeni sa prstima u pekmezu, pokušava s redikuloznim vijećnikom skrenit temu, tražeći točku oko raspuštanja Gradskog vijeća, znajući da po zakonima i propisima nema osnova za raspuštanje.

Njima je bitno bar donekle smanjit i odgodit odgovore zašto su pogodovali i bez natječaja krenuli ili čak i dogovorili posao oko osiguranja. Znači Puljkov scenarij s napadom na gradske vijećnike je potez očajnika, koji svoje vijećnike vrijeđa i ne želi odgovoriti i raspraviti zašto pogoduje i radi bez natječaja. Moja stranka Hgs traži točku na Gradskom vijeću na tu temu, prije svih drugih tema, jer će Puljak sa svojim scenama napravit sve da se ovo pogodovanje zaboravi . I zato će Vijećnici Hgs sada napustiti sjednicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2022 03:27